Voetverzorging:

YAVA:Professionele Voetverzorgings Producten

Ik heb gekozen voor de voetverzorginsproductenlijn van YAVA. Dit product is al vele jaren één van de belangrijkste professionele voetverzorgingsmerken in Europa.

Tot heden werden de YAVA producten in Nederland en België nog niet verkocht. In Duitsland is het merk zeer bekend, en wordt het gezien als een speciale lijn voor de medische pedicure.

Het was de Duitse Arts en Apotheker Dr. Bernsdorf die jaren geleden is begonnen met de ontwikkeling van de YAVA producten. Hij vond de opkomst van diabetes, en de groei van diverse specifieke voetproblemen een belangrijke bedreiging voor gezonde voeten. Zijn studies en experimenten hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van een van de meest werkzame productlijnen ter voorkoming en herstel van voetproblemen. De YAVA producten van dr. Bernsdorf worden in Duitsland dan ook gezien als geneesmiddelen en alleen verkocht door gediplomeerde pedicures en in apotheken.

Ook in Nederland en België zal de productlijn alleen gebruikt en verkocht mogen worden door gediplomeerde voetverzorgers. Dat geeft de garantie dat de producten alleen met deskundig  voet advies gebruikt gaan worden.   De YAVA producten kunnen worden gebruikt bij diverse voetproblemen, en zijn  zeer geschikt voor de dagelijkse voetverzorging bij diabetici, ouderen, en mensen met andere specifieke voetproblemen. Maar ook voor de preventieve dagelijkse verzorging van  gezonde voeten is de lijn geschikt.

 

Yava Voetbalsem 75 ml  €  8,95
Yava Voetbalsum – Voedt de huid intensief- Maakt de huid zacht en soepel- Werkt vochtinbrengend

– Regenereert de huid

Voor de droge en gevoelige huid, verzorging van de diabetische voet. Bevat geen kleur- en⁄of geurstoffen. De intensief voedende Yavaped voetbalsem bevat 5% vochtinbrengende ureum en pro-vitamine B5 om de huid te regenereren. Waardevolle jojoba-olie maakt de huid zacht en soepel. Toepassing: ’s morgens en ’s avonds een dunne laag Yavaped voetbalsem aanbrengen op de voeten en benen en licht inmasseren.

Yava Huid- en nagelbeschermingscreme 30 ml  €  8,50
Yava huid en nagel bescherming – Werkzaam tegen schimmel- Beschermt gespannen en schilferende huid en nagels- Weekt de verharde buitenste huidlagen

– Maakt huid en nagels soepel

– Verzorgt huid en nagels intensief

Een combinatie van antibacteriële en anti-mycose substanties. Beschermt doeltreffend tegen schimmelinfecties en verzorgt huid en nagels bij de behandeling van hardnekkige voet- en nagelschimmels. Toepassing: ’s morgens en ’s avonds een dunne laag Yava nagelcrème aanbrengen op de teennagels en omgeving, vervolgens licht in masseren.

 

Yava anti mycose tinctuur 20 ml 20 ml  € 8,50
Een combinatie van antibacteriële en anti-mycose substanties. Beschermt doeltreffend tegen schimmelinfecties en verzorgt huid en nagels bij de behandeling van hardnekkige voet- en nagelschimmels. Toepassing: 2-3 maal daags de nagel en nagelwal volledig bevochtigen en laten indrogen. Bij kunstnagels na elk contact met water in de nagelvouw indruppelen.
Yava Spray voor huid- en nagelbescherming 150 ml 150 ml  € 10,50
Een combinatie van antibacteriële en anti-mycose substanties. Beschermt doeltreffend tegen schimmelinifecties. Voor dagelijks gebruik, speciaal na het zwemmen, baden, saunagebruik en fitness. Toepassing: spray indien gewenst, de voeten in, in het bijzonder tussen de tenen.

 

Yava Antitranspiratie poeder 75 g  € 11,95
Yava Antitranparant poeder. – Houdt de voeten droog en soepel- Reduceert de transpiratieafscheiding- Werkt mycoseremmend

– antibacterieel

– Ontstekingsremmend

– Verhindert geurende voeten

Yavatop poeder antitranspiratie absorbeert transpiratievocht en houdt de voeten langdurig droog. Stopt aantasting door bacteriën en transpiratie dankzij zijn astringente eigenschappen. Toepassing: de voeten 2 maal daags grondig inpoederen.

 

Yava Poederlotion 100 ml 100 ml  € 12,95
– Houdt de voeten droog – Vermindert wrijving bij blootvoets lopen op slippers, sandalen etc. – Verhindert geurende voeten – Voorkomt mycose   Voor transpirerende handen en voeten. Yavaped poederlotion absorbeert zweet, deodoriseert, voedt, verfrist en verkoelt. Uw huid voelt direct aangenaam droog en zijdezacht. Uw voeten blijven de hele dag droog. Toepassing: breng ‘s morgens of indien gewenst een dunne, gelijkmatige laag aan op de huid. Laten drogen tot een zijdeachtige, dunne laag poeder op de huid verschijnt. Niet gebruiken bij baby’s of kleine kinderen. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen!
Yava Kloven crème 50 ml 50 ml  € 12,50
– Helpt de hoornhuid te verzachten en los te maken – Werkt ontstekingsremmend   Voor de extreem ruwe, gebarsten en gespleten huid. Yavaped voetcrème bevat salicylzuur die helpt de hoornhuid te verzachten en los te maken. Dexpanthenol en kamille-extract hebben een ontstekingsremmende werking. Toepassing: ’s morgens en ’s avonds inmasseren, alleen op de aangetaste plekken.
Yava Nagel Beschermingspen  € 10,50
Yava nagel beschermingpen Een handige roller-stift voor toepassing van de Yava beschermende en verzorgende nagel lotion. Voorkomt en bestrijdt schimmelinfecties en andere nagelaandoeningen. Op voet en hand te gebruiken Handig mee te nemen in tas of zak. Bij kunstnagels na elk vochtcontact toepassen Een combinatie van antibacteriële en anti-mycose substanties.
Yava Groene Zalf S 30 ml  € 11,95
Yava Groene Zalf S – Antibacterieel- Irritatie- en ontstekingsremmend- Bevordert de genezing van wonden

– Beschermt tegen pijnlijke drukplekken bij wrijving en vochtigheid

De beroemde Groene Zalf S van Dr. Bernsdorf is al jaren een begrip in Duitsland. Deze zalf is een must in elke pedicure salon. Een geweldig product voor mensen met uitgedroogde (voet)huid en diepe kloven. Deze medicinale zalf lost de problemen snel op. Ook op ellebogen, knie en andere lichaamsdelen met extreem droge huid met diepe kloven.

Groene Zalf S is een medicinale zalf die in Nederland alleen via pedicure praktijken wordt verkocht.

Myco Cure Flesje                   50 ml.                 € 15,80
 Mycocure Myco Cure ter voorkoming en verzorging van nagel- en voetschimmel.Dosering
2 tot 3 keer per dag meerdere malen sprayen. Aanbrengen op de schone huid, nagels en eens per week in de schoenen die u draagd. Ook alle andere schoenen prayen voor u ze weer gebruiken gaat. GOED schudden voor gebruik!Samenstelling
Water, glycerol, zinkpyrithion, polysorbaat, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, pepermuntolie, basilicumolie, tea tree olie, lavendelolie, vitamine E, siliciumoxide. Bevat geen alcohol.