Veelgestelde vragen:

provoet logo2

cropped-MG_1433-001.jpg _MG_1444-001

 • Algemeen
  1. Is mijn pedicure verzekerd voor aansprakelijkheid?

   Dat is niet automatisch het geval. En moet door de pedicure zelf geregeld worden.

   In mijn geval bent u in goede handen. De aansprakelijkheid verzekering is afgesloten bij Interpolis. Ook mijn aansluiting bij de branchvereniging geeft u, als klant, een goede basis voor het geval u klachten heeft of schade zou ondervinden door mijn toedoen. FolderU kunt hier de consumentenfolder met alle informatie over De Geschillencommissie downloaden.

   De Geschillencommissie downloaden van een bestand

   Algemene voorwaarden CZ/SER

    

  2. Duurt het eerste bezoek altijd langer dan 45 minuten?

   Bij een eerste bezoek zal ik een voetonderzoek afnemen, waarbij ik uw wensen en klachten in kaart breng.

   (dit geld niet voor de introductie eerste behandeling)

   Als er aanleiding voor is, zal ik ook een blauwdruk van uw voeten maken. Dit is een goed hulpmiddel om een beeld te krijgen van de stand van de beenderen van de voet. Standsafwijkingen leiden namelijk onherroepelijk tot klachten, niet alleen van de voet maar van het hele lichaam.

   Wanneer u zelf kiest om het voet onderzoek niet uit te laten voeren omdat u maar voor één duidelijk geisoleerde klacht komt bijvoorbeeld een schimmel nagel of één likdoorn, dan kan dat en zal de behandeling niet uitlopen.

    

  3. Waarom zou ik voor een mannelijke pedicure kiezen?

   Ik heb geen idee. Laten we de vraag omdraaien. Waarom zou u niet voor een mannelijke pedicure kiezen.?

   Het gaat er, mijn inziens, niet om of een mannelijke pedicure voordelen of nadelen heeft. Het gaat om het feit of het klik en of u vertrouwen heeft in de persoon die u voeten mag behandelen. En dat weet u vaak al tijdens de eerste behandeling. En omdat deze slechts 19,95 euro kost in gemert en 22,45 buiten Gemert zou ik zeggen, probeer het gewoon!

    

  4. Waarom draagt mijn pedicure plastic handschoenen, een mondkapje en een schort? Ik ben toch niet melaats?

   Uw pedicure werkt volgens de regels van de Code Voetverzorging, die zijn opgesteld door de branchevereniging voor pedicures, waar hij bij is aangesloten, in samenwerking met het HBA, Hoofd Bedrijfschap Ambachten. De pedicure wordt tijdens zijn werk voortdurend blootgesteld aan mogelijk nadelige gevolgen van de materialen, waarmee hij u moet behandelen. Die materialen hebben geen nadelige gevolgen voor uw gezondheid en/of welbevinden.