Hoe zat het ook alweer

wat had Wijnand ook alweer uitgelegd?

 Mycocure

SCHIMMELNAGELS:

Myco Cure ter voorkoming en verzorging van nagel- en voetschimmel.

GOED schudden voor gebruik! Het is een emulsie dwz water met een oplossing die naar de bodum kan zakken.

2 per dag sprayen. Aanbrengen op de schone huid, nagels en eens per week in de schoenen die u draagd. Ook alle andere schoenen prayen voor u ze weer gebruiken gaat.

Houd er rekening mee dat u de schimmel niet dood maar verzwakt zodat deze de nieuw uit te groeien nagel niet kan infecteren. als ik u nu vertel dat de nagels van uw tenen gemiddeld 1 mm per maand groeien dan betekend dit dat u zeker 10 maanden moet blijven sprayen ook in de weekends en op vakanties!

Samenstelling
Water, glycerol, zinkpyrithion, polysorbaat, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, pepermuntolie, basilicumolie, tea tree olie, lavendelolie, vitamine E, siliciumoxide. Bevat geen alcohol.

 

HUIDSCHIMMEL TUSSEN DE TENEN:

 Een schimmel infectie tussen uw tenen. Deze is heel goed te behandelen met een schimmel werend middel. Zorg dat u de instructie op de bijsluiter volgd. Op dit gebied kan ik niet specifieker zijn omdat de verschillende middeltjes ook verschillende toepassingen vereisen. Mocht u niet goed bij uw tenen kunnen komen is een wattestraafje een uitkomst. Deze verlengen uw bereik met zo’n 6 cm. Ook voor het goed afdrogen tussen uw tenen is een wattestaafje een uitkomst.

 

INGROEIENDE TEENNAGEL (nog niet behandeld):

Kom snel naar de pedicure of ga naar uw huisarts! Dit probleem gaat niet vanzelf over, ook niet met een Soda of Badedas badje. De nagelpunt die het probleem veroorzaakt moet eerst weg gehaald worden en dan pas kan genezing van de ontstane onsteking ingezet worden.

 

INGROEIENDE TEENNAGEL (door mij behandeld):


Na de (bijna) pijnloze behandeling, laat u de pleister met honing zalf 24 uur zitten (niet langer, honingzalf.) na de eerste 24 uur gebruikt u 2 maal daags 1 druppel Sterilon op de behandelde plek. Laat deze even drogen aan de lucht voordat u uw kousen en schoenen weer aantrekt. Geen pleisters meer gebruiken. Geen soda of Badedas gebruiken. Deze middelen maken en houden de huid week  en makkelijk doordringbaar voor bacteriën. Na een week druppelen is uw infectie voorbij. Zoniet dan is een na-controlen noodzakelijk. Bel mij voor een korte afspraak.